Elektrokosmetik

Elektrokosmetik

Få flot hud igen med elektrokosmetik.

Mange af os har hudproblemer, som opstår med alderen. Det kan være leverpletter, vorter, karsprængninger og andre uregelmæssigheder, som nok er ufarlige, men som rent kosmetisk er ubehagelige.

Hos Lev Positiv tilbyder vi en række behandlinger med blandt andet elektrokosmetik og hyperpigmentering, som fjerner bl.a. karsprængninger, vorter og pigmentpletter.

Ring til os på telefon 25 79 50 00 for at høre mere om, hvordan vi fjerner gevækster, pigmentpletter m.m. med effektiv behandling.

Elektrokosmetik – hvad virker det mod?

Er du generet af karsprængninger, talgknopper eller andre skæmmende hudproblemer? Elektrokosmetik fjerner nemt uskønne misdannelser af huden og giver et flot resultat.

Elektrokosmetik er virksom mod:

  • karsprængninger
  • leverpletter
  • talgknopper
  • fedtknuder
  • kolesterolaflejringer
  • vorter
  • visse former for modermærker (spørg din læge først)

Behandlingerne med elektrokosmetik foregår med en opvarmet nål og efterlader små sårskorper, som er nødvendige at lade sidde, til den nye hud har dannet sig. Herefter ses et flot resultat uden ar.

Pigmentpletter og solskader? Prøv hyperpigmenterende behandling

Er din hud uensartet og blakket i kuløren? Pigmentpletter kan være generende – ikke fordi de er farlige, men af kosmetiske årsager. De opstår typisk som følge af hormonpåvirkning (f.eks. under graviditet eller overgangsalder) eller efter solskoldning.

Hos Lev Positiv kan vi minimere pigmentpletter efter f.eks. solskader med en behandling, som kaldes hyperpigmentering. Her eksfolieres de døde hudceller skånsomt, så dannelsen af nye hudceller bliver stimuleret. Efter behandlingen bruges tilpassede hudprodukter hjemme, og efterhånden vil du tydeligt se, hvordan pigmentpletterne udjævnes og din hud dermed bliver mere ensartet.

Pæn hud igen – bestil tid til behandling

Hudplejeeksperten Lev Positiv ser frem til at hjælpe dig med at slippe af med dine hudproblemer og opnå et flot resultat, som du bliver glad for. Ring til os på telefon 25 79 50 00 eller benyt vores online booking for at bestille tid til elektrokosmetik eller anden behandling her.

Elektrokosmetik

Elektrokosmetik (Lille) 3 små uønskede ting. 595,-

Elektrokosmetik (Mellem) 3 store uønskede ting eller 5-7 små. 1150,-

Elektrokosmetik (Stor) 5-7 store ting el. 15-25 små ting fjernes. 2300,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart