GDPR hos Lev Positiv

PERSONOPLYSNINGER

Når du tilmelder dig Lev Positiv services og hjemmesider, registrerer og gemmer vi oplysninger om navn, adresse, telefonnummer, udstedte gavekort, tilgodebeviser, dine samtykker, og om du efterfølgende har tilbagekaldt samtykke.

Samtidig registrerer vi din aktivitet ved brug vores e-mail nyhedsbreve, herunder IP-adresse (og dermed lokation), og om du f.eks. har klikket på et link til Lev Positivs hjemmesider, og om nyhedsbrevet har resulteret i et salg. Det foregår ved brug af cookies og pixels, som bliver indlæst fra nyhedsbrevet og hjemmesiden, og som henter data fra din computer og/eller mobiltelefon/tablet.

En cookie er en lille fil, som bliver lagt på dit udstyr, og som bruges til at kunne genkende din computer eller mobiltelefon/tablet ved tilbagevendende besøg, og som sender os informationer om din aktivitet på vores hjemmeside, også på tværs af andre hjemmesider, du har besøgt. En pixel er en kode, som indlæses på vores hjemmeside via en URL fra udbyderen, f.eks. Google Analytics.

Det vil altid være muligt at slette disse cookies.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til gavekort og i markedsføringsøjemed. Vi bruger også oplysningerne for at holde dig opdateret om Lev Positivs vilkår, hjemmesidens vilkår mv. Vores kundeservice og kommunikation med dig er et vigtigt formål for at sikre, at du får en god oplevelse hos os. Vi udbyder også konkurrencer fra tid til anden.

På den tekniske side bruger vi oplysningerne til at få nyhedsbreve til at fungere, til at huske dine præferencer og adgangskoder, og vi analyserer trafikken for at finde ud af, om vi skal tilpasse markedsføringen, nyhedsbreve og hjemmesiden, f.eks. flowet i bestillings- og købsoplevelsen.
Vi bruger også trafikmålinger til at dokumentere, hvor mange der besøger vores hjemmeside, og hvor mange af et givent produkt der bliver solgt, og til at dokumentere sådan statistik over for vores leverandører og samarbejdspartnere.

Når vi bruger oplysninger om dine præferencer og sporing (cookies, pixels mv.) til at se, om du har læst nyhedsbrevene, og hvordan du bruger hjemmesiden samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser, anvender vi oplysningerne til personalisering af nyhedsbreve og websitet, herunder tilpasning og visning af tilbud, annoncer og indhold, så de matcher din profil og dine kæledyr. Det gør vi f.eks. for at sikre, at du kun får vist et tilbud eller en annonce et vist antal gange.

MODTAGERE

Vi overlader personoplysninger til vores samarbejdspartnere, herunder vores revisor, it-administrator.

Vi videregiver personoplysninger om dig til Google baseret på samtykke. 

HJEMMEL

Vores hjemmel til behandling af personoplysninger om dig er

  • artikel 6(1)(a) i GDPR om samtykke til videregivelse til Google til brug for personalisering af reklamer
  • artikel 6(1)(b) i GDPR om indgåelse af en aftale om følgere, kunder.
  • artikel 6(1)(c) i GDPR om opfyldelse af lovkrav, hvis du udnytter dine rettigheder som anført nedenfor og for at overholde bogføringsloven ifm. bonus på køb
  • artikel 6(1)(f) i GDPR om Lev Positivs legitime interesser i at foretage (direkte) markedsføring over for dig ved at sende dig nyhedsbreve, som du giver samtykke til eller ikke fravælger, afhængig af opsætning på hjemmesiden, og til at udbyde konkurrencer, som du kan deltage i
  • § 3 i cookiebekendtgørelsen om samtykke til cookies, plugins, pixels og andre sporingselementer vedr. f.eks. Facebook og Google Analytics på hjemmesiden og i nyhedsbreve

OPBEVARINGSTID

Vi opbevarer personoplysninger om dig, så længe du er kunde/følger, dog alene om dine fordele så længe det er nødvendigt efter bogføringslovens § 10.

I forhold til samtykker til databehandling, sporing og markedsføring opbevarer vi disse oplysninger, så længe det er nødvendigt for at dokumentere, at vi har overholdt artikel 6 i GDPR, § 10 i markedsføringsloven og § 3 i cookiebekendtgørelsen.

Hvis du deltager i en konkurrence, sletter vi dit svar og oplysninger om dig, når konkurrencen er slut. Hvis du har vundet, gemmer vi oplysninger til bogføringsformål, jf. bogføringsloven.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Sessions-cookies slettes, når du lukker browseren. Se mere om slettetidspunkter for de forskellige cookies i cookie-manageren på hjemmesiden.

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og bede om at få dem rettet eller slettet, hvis de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante. Du kan også altid få adgang til din profil og rette eller slette oplysninger via vores hjemmesider Lev Positiv, Positiv Hudpleje.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige slettefrist.

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

RET TIL INDSIGELSE

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger, herunder i forbindelse med profilering, når behandlingen er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f om interesseafvejning. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

GENERELT

Denne privatlivspolitik er indeholdt i ’Vilkår og Betingelser’ for alle servises under Lev Positiv ApS.

Privatlivspolitikken træder i kraft den 25/1-2021.

VILKÅR OG BETINGELSER

Det er vigtigt, at du får læst vores vilkår og betingelser igennem for Lev positiv, så du ved hvad du siger JA til ved tilmelding.

Det er Lev Positiv ApS, der står for alle informationer, nyhedsbreve, marketing. Lev Positiv ApS, Ledreborg Alle 2 F, 4320 Lejre, CVR. Nr. 36203609. Disse vilkår supplerer vilkårene for brug af hjemmesider, f.eks. i relation til køb af produkter/services på hjemmesiden.

MEDLEMSKAB

Du kan helt gratis tilmelde dig VIP-medlemskab på www.levpositiv.dk og www.positivhudpleje.dk .

Du skal have en gyldig e-mailadresse og være mindst 18 år for at blive tilmeldt VIP medlemskab. 

Med et medlemskab af VIP har du mulighed for opnå fordele for dig. Vi tilpasser løbende medlemsfordelene og rabatordningerne til vores medlemmer, så følg med i mulighederne for dig.

SÅDAN KONTAKTER VI DIG

Når du tilmelder dig VIP-medlemskab samt nyhedsbrev, skal du samtidig give tilladelse til, at vi må sende dig e-mails med tilbud, særkampagner, tips og konkurrencer samt invitationer til events – alt sammen målrettet til dig

Opgiver du dit telefonnummer ved tilmelding, kan vi også kontakte dig herigennem, hvis du ønsker det.

AFMELDING AF NYHEDSBREVET OG RETTELSE PROFIL

Du vælger selv, om du vil modtage vores nyhedsbrev og andre tilbud og særkampagner mm., og du kan til

Du kan også altid rette din profil eller helt frabede dig al fremtidig henvendelse ved at slette dine oplysninger, så vi ikke kan kontakte dig længere (læs mere i privatlivspolitikken ’Personoplysninger og cookies)

Du skal dog acceptere at modtage e-mails fra Lev Positiv mht. VIP medlemsfordele – dem kan du ikke afmelde.

UDMELDELSE AF VIP

Ønsker du ikke længere at være medlem af VIP og/eller modtage nyhedsbreve, kan du til hver en tid melde dig ud via vores hjemmesider eller” i bunden af vores e-mail nyhedsbrev. Ved udmeldelse fra VIP vil du med det samme blive slettet i vores medlemssystem og mister retten til alle fordelene.

Skulle du fortryde udmeldelse er du derfor nødt til at melde dig ind på ny.

PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES MV.

Vi beder dig læse privatlivspolitikken for VIP og nyhedsbrevet inden tilmelding. Du kan finde på vores hjemmesider.

Privatlivspolitikken indeholder også oplysninger om cookies og anden sporing.

GENERELT

Lev Positiv ApS forbeholder sig retten til, med 1 måneds varsel, at ændre VIP-medlemskab – herunder VIP fordeles vilkår og til helt at ophøre med VIP og dens fordele, f.eks. hvis der lanceres en anden model for medlemskab eller den ikke findes rentabel. Sker der væsentlige ændringer med VIP og dens fordele, vil Lev Positiv ApS orientere dig om det i en e-mail. Lev Positiv ApS betragter ændringerne som godkendte såfremt, du fortsætter med at bruge dit medlemskab. Hvis du ikke kan acceptere eventuelle ændringer, har du muligheden for at melde dig ud af VIP på vores hjemmesider.

Ved et eventuelt salg af Lev Positiv ApS, kan dit VIP-medlemskab overdrages til en køber uden dit samtykke, under forudsætning af, at det ikke fører til en forringelse af dit VIP-medlemskab.

Disse ’Vilkår og Betingelser’ erstatter alle tidligere udgaver af VIP-medlemskab ’Vilkår og Betingelser’ og træder i kraft den 25/1-2021.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart