Annette Jensen

Hvis du/I er klar, kan jeg hjælpe dig/jer derhen, hvor det ønskes!

Uddannelse

Jeg er eksamineret og certificeret Sexolog samt Kognitiv Familie- & Parterapeut med 16 års erfaring. Jeg elsker at arbejde med mennesker, se dem få det bedre, nå deres mål og mærke hvor dejligt, det er hver gang, jeg gør en forskel, når de har vist mig tillid og lukket mig ind i det fortrolige rum i deres liv, hvor de små redskaber skaber store, positive forandringer. Tavshedspligt er en selvfølge.

Privat

Jeg er så heldig at være beriget med fire søskende, to biologiske og to dejlige plejesøskende. Og så bor mine forældre stadig i mit barndomshjem i naturens dejlige rammer. Jeg er mor til en super dejlig, skøn og glad dreng på 11 år.

Jeg har altid arbejdet med mennesker, tænkt kreativt, konstruktivt og produktivt.

Og så lever jeg efter mantraet:

Tænk Positiv - Lev positiv!

Personligt

Jeg nyder nuet med musik, sang, fodbold, smil og frisk luft. Glæder mig over alle de positive ting, som livet bringer og elsker naturens dejlige gaver. Jeg faldt derfor også for min praksis, der ligger ved Ledrebrog Slot i rolige og smukke omgivelser, ved første øjekast. Her er luft og rammer til fordybelse og glæde - også for jer, som kommer her.

Kærlig selvhjælp

Jeg har 16 års erfaring i at hjælpe andre til et bedre liv og er beæret over igennem årene at have hjulpet et hav af dejlige, spændende, udfordrende og interessante mennesker - både børn, unge og voksne.

Gang på gang bekræftes jeg i hvor få og enkle redskaber, der skal til for at skabe et bedre, gladere, sjovere, sikre og skønnere liv, hvor det positive blomstrer så selvværd og selvtillid kommer i balance, uanset om man er her som individuel, par eller familie.

Jeg håber, at du vil give dig selv den kærlige selvhjælp som du og dine nærmeste fortjener.