Massage

Massage

Velvære for hele kroppen – massage i Lejre ved Roskilde

Giv dig selv tid til ro og afslapning i smukke omgivelser med massage i Lejre ved Roskilde. Allerede på vejen hertil kommer du ned i gear, når du ad den imponerende allé og små, hyggelige grusveje når frem til klinikken, som er nabo til Ledreborg Slot. Her mærker du med det samme roen sænke sig, så du med sænkede skuldre kan give dig hen til en skøn massage i det idylliske Lejre ved Roskilde.

Vores massage kan både fokuseres mod et enkelt punkt på din krop, eller du kan få en total kropsmassage, så du kan stresse af og give dig selv lidt velfortjent velvære i en travl hverdag, slippe spændinger, blokeringer og smerter, så din krop og dit hoved kan få fornyet velvære og energi.

Når du booker tid til en massagebehandling hos os, så tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov når du kommer her, udfra det vælger vi hvilke massage former der giver dig det optimale resultat.

Bestil tid til forkælelse online eller på tlf. 25 79 50 00.

Du bestemmer om du ønsker en blid men effektiv massage, eller en lidt mere hård og dybdegående massage, jeg har 18 års erfaring og er læge eksamineret, så kan uanset hvad du vælger, få din krop til at slappe af og slippe kontrollen, så myoser og spændinger løsnes op. Massagen er god til at løsne op for spændinger og blokeringer i dybden på en effektiv, men skånsom måde, som sætter gang i blodcirkulationen og udrenser affaldsstoffer. En populær massage hos Lev Positiv ved Roskilde, som giver rigtig gode resultater.

Bestil tid til massage – kun ti minutters kørsel fra Roskilde

Bliv glad i krop og sjæl – book tid til massage hos Lev Positiv i Lejre ved Roskilde på telefon 25 79 50 00.

Laser kombineret med massage har vi STOR SUCCES med, det er vores mest valgte behandling!

Folk elsker Laser og massage, fordi den effektivt giver meget hurtige og gode resultater.

Laser og massage 30 min.  595,-

Laser og massage 60 min.  997,-

Klik ind og læs mere vores forskellige laser behandlinger her:

Hvad kan laser behandle?

Effektiv heling med dybdegående laserbehandling

Effektiv behandling af sports- og arbejdsskader

 

 

 

Luksus Hot Stone Massage

Hot stone massage er til dig som vil have mindre ømme og stive muskler, som vil have dine muskler afspændte, få kroppen afslappet – til dig der gerne ville komme i en meditativ tilsand af ro og nærvær til din krop og psyke. Behandlingen efterlader følelser af glæde, ro, fornyet energi og overskud.

Varmen fra de varme lavasten virker afslappende, er dybegående og den samme effekt har massagen, så derfor er det en utrolig effekt kombination i hot stone massage. Hot stone massage afhjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger også nervesystemet og kroppen generelt samtidig med, at lymfesystemet og kredsløbet stimuleres.

’Hot stone’ betyder varme sten. Denne oversættelse beskriver meget godt, hvad hot stone massage er. For der er tale om en massageform, hvor bløde, opvarmede sten placeres på din krop og bruges til at massere dine muskler.

Hot stone massage er en gammel indiansk massageform, der på grund af dens gode effekter har været populær i mange år.

Den helt store forskel på hot stone massage og andre massageformer er, at hot stone massage er en stenmassage. Det betyder, at massøren ikke direkte bruger sine hænder, men derimod bruger opvarmede sten til at massere dig, dette giver en god dyberegående massage.

Ved hjælp af stenene bliver du masseret i rullende og blide bevægelser. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger og har en unik positiv indvirkning på din psyke og krop.

Til behandlingen varmer vi lavastenene op, til de er cirka 50 grader varme. Varmen fra stenene, trænger ind i din krop. Det hjælper med at løsne muskulære spændinger. Samtidig breder varmen sig til hele din krop og aktiverer dit blodomløb. Alt sammen til fordel for både kroppens fysik og psyke.

Lavastenene er ikke det eneste, vi bruger under hot stone massage. Vi anvender naturligvis også dejlige økologiske olier, som medvirker til at skabe et godt flow og lange massagestrøg.

Luksus Hot Stone massage 60 min.  895,-

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart