Smuk Hud

Smuk Hud

Vi er født med vores hudtype og den er mere eller mindre fast gennem hele livet, mens hudtilstanden ændrer sig ofte og kan behandles.

Mange faktorer spiller ind på vores huds tilstand: kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme). Hos Lev Positiv er vi opmærksom på hele dig, vi har selvfølgelig hovedfokus på det ønske som du kommer med, men kigger også på de faktorer som spiller ind og påvirker det ”problem”/ønske som du gerne vil have gjort noget ved.

 

Styr dig selv og derved din hud

Hos Lev Positiv din hud – & muskelspecialist har vi fokus på at du skal have flotte blivende resultater så du får mere energi og overskud i din hverdag. 

Vi deler vores viden om hudpleje, kost, psyke og god livsstil med dig, så du går herfra med de bedste forudsætninger for at passe godt på dig selv og din hud fremover.

Uanset hvilken af de 3 nedenstående behandlinger du vælger vil alle ingredienser, virkestoffer og udstyr blive indstillet efter din hudtype, ønsker, behov og udfordringer, så du får det resultat som du ønsker. 

Hvis du ønsker at kombinere din ansigtsbehandling med professionel sparring og samtale, til ting som du går og tumler med, kan du få dette for kun 450 kr. ekstra uanset hvilken af de nedenstående behandlinger du vælger.

Læs mere om hvordan jeg mentalt kan styrke og hjælpe dig på Mental Styrke og Individuel Samtale.

Hvis du ønsker denne kombination, skriver du det blot i kommentarfeltet når du booker en tid online.

Klassisk ansigtsbehandling

Her bruges der gode økologiske hudplejeprodukter som effektivt og nænsomt, styrker din hud og giver den masser af effektive, nærende virkestoffer.

PRIS FOR 1: 695 kr

PRIS FOR 2: 1195 kr
(samtidig i samme rum)

Efter denne behandling vil vi anbefale dig at købe vores produkter, hvis du ønsker et endnu bedre og længerevarende resultat. Klik ind og se vores hudpleje pakker her.

Luksus ansigtsbehandling

Her bruger vi lidt mere effektive peelinger, som fjerner et godt lag af dine døde hudceller, tørre hud og affaldsstoffer. Vi alle danner dagligt dette som lægger sig som en hinde i og på vores hud.

Vi kan derefter komme lidt dybere ned i din hud, bruger derfor en masse gode og resultatgivende serummer. I dem er der små virkestoffer der trænger endnu dybere ned i din hud og opnår gode resultater.

PRIS FOR 1: 895 kr

PRIS FOR 2: 1695 kr

Efter denne her behandling anbefales at du køber vores produkter, da det giver dig et bedre og mere blivende resultat, klik ind og se vores hudpleje pakker her.

Eksklusiv behandling

Her vælger vi det allerbedste fra hylde 1, kombinere behandlingerne og tager det bedste fra de forskellige ting og sammensætter en behandling som giver dig et ekstremt godt resultat. Her bruger vi behandlinger som GREENPEEL SCHRAMMEK, laser, frugtsyre, SkinPen, Dermapen og Microneedling som alle sammen er ekstrem effektive og meget dybdegående behandlinger.

PRIS FOR 1: 1595 kr

Efter denne behandling, skal du ofte passe godt på solen bagefter og du skal købe vores produkter, klik ind og se vores hudpleje pakker her.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart